ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ-THE POWER OF THE ACTOR- ΚΑΙ MARKETING ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

book image photo1 photo4 photo3 photo2 photo6

 

 

 

 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ MARKETING ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Με τον

ΧΡΗΣΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

 

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δίνει τις δίκες του συμβουλές:  

Σε ένα σεμινάριο διάρκειας τριών ημερών από 3 ώρες κάθε μέρα:

Αν πιστεύετε πως η καριέρα στο εξωτερικό είναι ένα μακρινό όνειρο, τότε ξανασκεφτείτε το!

Ίσως αυτό το σεμινάριο σας δώσει ότι χρειάζεστε για να αλλάξετε γνώμη !

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς απόφοιτους δραματικών σχολών, σε φοιτητές δραματικών σχολών, και σε ανθρώπους και καλλιτέχνες που ασχολούνται και διερευνούν την τέχνη της υποκριτικής και θέλουν να μάθουν περισσότερα για το χώρο αυτό και να ανοίξουν τους ορίζοντες τους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 18-19-20 (Παρ-Σαβ-Κυρ) 

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015  από τις 12:00πμ – 3:00μμ

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 από τις 3:00μμ – 6:00μμ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 από τις 12:00πμ – 3:00μμ

Δικαίωμα συμμετοχής:

Early Bird Registration (4 Δεκεμβρίου 2015 στις 1μμ): €110

Late Registration (λήγει στις 17 Δεκεμβρίου 2015 στις 1μμ): €220

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ

Σημειώσεις:

Βιογραφικό του Χρήστου Βασιλόπουλου:

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε να δουλεύει ως επαγγελματίας ηθοποιός το Δεκέμβριο του 1996 πριν ακόμα μπει στη Δραματική Σχολή ‘Ιασμος από την οποία απόφοιτησε το 2000. Το 1999 συμμετείχε στο Summer Course της A.A.D.A (American Academy of Dramatic Arts) στη Νέα Υόρκη και από το 2009 μέχρι και σήμερα αποτελεί ενεργό μέλος του Ivana Chubbuck Studio Hollywood. Στην Ελλάδα συμμετείχε σε πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις, δούλεψε για 4 συνεχή έτη στο Εθνικό Θέατρο και έλαβε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες όπως, Τα Ματωμένα Χώματα, Έρωτας, Λόλα, Δελληγιάνειο Παρθεναγωγείο, Αληθινοί έρωτες κ.α.
Ζει και εργάζεται στο Los Angeles από το 2009 μέχρι και σήμερα, και έχει συμμετάσχει σε μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της Αμερικανικής τηλεόρασης όπως το The Closer, Banshee και Blindspot.
Η 6η του ταινία, Camp Cool Kids γυρίστηκε στη Νέα Ορλεάνη τον Ιούνιο του 2015 και αναμένεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες το 2016. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έχει μετάφρασει στα Ελληνικά, μαζί με τον Γιώργο Καραμίχο, το best seller εχγειρίδιο για ηθοποιούς “The Power of the Actor” (Η Δύναμη του Ηθοποιού) της Ivana Chubbuck (Ιβάνα Τσάμπακ).
Είναι ο μόνος Έλληνας ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στοπετυχημένο Video Game “‘Metal Gear Solid V:The phantom Pain”.
Συμμετέχει στην ταινία μεγάλου μήκους Caged No More, που μόλις τώρα, Οκτώβριο 2015, βραβεύτηκε ως η καλύτερη ταινία, Best Feature Film, στο φεστιβάλ La Femme στο Los Angeles
Αυτή είναι η πρώτη του συνεργασία με το Red Stage Theatre Acting Studio στην Κύπρο, και αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλες.