Σεμινάριο ONLINE με τη Νάνσυ Σπετσιώτη «ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ – ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΩΣ ΤΗ ΛΗΨΗ και γενική αναφορά στο σενάριο μεγάλου μήκους και τηλεοπτικού σήριαλ»

«ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ – ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΦΗ ΩΣ ΤΗ ΛΗΨΗ                                        και γενική αναφορά στο ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ και ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΡΙΑΛ»
 Έχεις μια καταπληκτική ιδέα και θέλεις να δώσεις το δικό σου ξεχωριστό μήνυμα
μέσα από την έβδομη τέχνη; Τότε μή χάσεις το σεμινάριο με τη Νάνσυ Σπετσιώτη που θα γίνει με την ομάδα και τη Νάνσυ ONLINE !!!
Το σεμινάριο φιλοξενεί το Red Stage Acting Studio στη Λευκωσία!
 Το RED STAGE ACTING STUDIO, φιλοξενεί την βραβευμένη σκηνοθέτιδα Νάνσυ Σπετσιώτη σε ένα 3-ήμερο σεμινάριο δώδεκα ωρών, στη Λευκωσία, για 3 Δευτέρες το Φεβρουάριο του 2018. Το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν να μυηθούν στα μυστικά της σεναριακής γραφής.
 Αναλυτικότερα, το σεμινάριο θα είναι επικεντρωμένο στο πως γράφεται ένα σενάριο ταινίας μικρού μήκους.
 Ξεκινώντας από τη διδασκαλία και τις βασικές αρχές γραφής σεναρίου μικρού μήκους και την ολοκλήρωσή του πριν το στάδιο της λήψης, ο στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από δομή και ασκήσεις, ο κάθε συμμετέχοντας να έχει ολοκληρώσει το δικό του σενάριο. Θα γίνει προβολή ταινιών μικρού μήκους και συζήτηση πάνω σε αυτές (ταινίες μικρής φόρμας, συμβολικές, για τον στόχο του ήρωα, για τη δομή μικρού μήκους μέσω του διαλόγου και της υποκριτικής). Το σενάριο του κάθε ενός από τους συμμετέχοντες θα μελετηθεί με όλη την ομάδα. Θα γίνει επίσης γενική αναφορά στις διαφορές σεναρίου ταινίας μικρού μήκους από το σενάριο ταινίας μεγάλου μήκους, καθώς και γενική τυπική αναφορά θα γίνει και στο σενάριο τηλεοπτικού σήριαλ.
 Το σεμινάριο απευθύνεται σε ηθοποιούς, φοιτητές δραματικών σχολών, εκπαιδευτικούς, καθώς και σε όποιον αγαπά την γραπτή έκφραση κι επιθυμεί να διευρύνει τους ορίζοντές του, αποκτώντας σημαντικό υλικό που θα τον βοηθήσει να αποτυπώσει τις ιδέες του και τις ιστορίες/μυθοπλασία του, καταθέτοντας πιο ολοκληρωμένα και έτοιμα για παραγωγή τα σενάριά του.

Οι ενδιαφερόμενοι για το σεμινάριο, μπορούν να τηλεφωνήσουν στον παγκύπριο αριθμό 7000 28 29 για περισσότερες πληροφορίες που επιθυμούν και για οδηγίες εγγραφής. 

Αμέσως μετά την εγγραφή τους στο σεμιινάριο, οι συμμετέχοντες θα λάβουν στο email αναλυτικό πρόγραμμα του σεμιναρίου, και το έντυπο υλικό του σεμιναρίου θα τους δοθεί κατά την προσέλευσή τους στο σεμινάριο.
Φεβρουάριος 2018:  Δευτέρα 5, 12 και 26 Φεβρουαρίου από τις 6μμ-10:30μμ (μισή ώρα διάλειμμα). Η ώρα προσέλευσης είναι 5:30μμ και η σύνδεση με τη Νάνσυ Σπετσιώτη θα γίνει στις 5:55μμ.
Η αρχική τιμή του σεμιναρίου είναι στα 115 ευρώ, αλλά για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή τιμή για τους συμμετέχοντες προσφέροντας το σεμινάριο online, η τιμή συμμετοχής είναι και για τις 3 Δευτέρες στα 65 ευρώ ΜΟΝΟ!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης 3 βδομάδες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου (νοουμένου ότι θα έχουν συμπληρώσει το λιγότερο 10 από τις 12 ώρες παρακολούθησης του σεμιναρίου και νοουμένου ότι θα έχουν λάβει κανονικά μέρος σε όλες τις πρακτικές εφαρμογές του σεμιναρίου).
Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.
Τελευταία ημερομηνία εγγραφής είναι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς δηλαδή στις 30/12/2017  μέχρι τις 4μμ.
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑΝΣΥ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗ
Η Νάνσυ Σπετσιώτη γεννήθηκε στη Λάρισα το 1981. Είναι απόφοιτη του τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ και της σχολής Διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες μικρού μήκους: «Αποχαιρετισμός στα όπλα…», «Τιμωρία», «Σ’ ένα συνοριακό σταθμό», «Τζαφάρ», «Ουκ αν λάβοις», «Αντιπαροχή», «Λεωφόρος» «Πυρετός», οι οποίες, έχουν προβληθεί σε φεστιβάλ, στις κινηματογραφικές αίθουσες κι έχουν αποσπάσει βραβεία. Παράλληλα έχει γράψει θεατρικά έργα, σενάρια για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές σειρές. Το 2008 απέσπασε το 3ο κρατικό βραβείο θεατρικού έργου. (Έργα της έχουν παρουσιαστεί σαν θεατρικά αναλόγια και ολοκληρωμένες παραστάσεις από το Εθνικό θέατρο, το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, το Θέατρο Φούρνος και το Θέατρο Σοφούλη και το Red Stage Theatre στην Κύπρο με το μονόπρακτο “Φλόγα στο νερό” σε Πανελλήνια πρώτη, σε σκηνοθεσία Ελένης Οδυσσέως). Είναι μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.
www.redstagetheatre.com
mail@redstagetheatre.com
Καλλιτεχνική Διεύθυνση – Ελένη Οδυσσέως
τηλ 7000 2829

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑΝΣΥ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗ

Η Νάνσυ Σπετσιώτη γεννήθηκε στη Λάρισα το 1981. Απόφοιτη του τμήματος Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ και της σχολής Διοίκησης επιχειρήσεων του ΤΕΙ Λάρισας. Έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες μικρού μήκους: «Αποχαιρετισμός στα όπλα…», «Τιμωρία», «Σ’ ένα συνοριακό σταθμό», «Τζαφάρ», «Ουκ αν λάβοις», «Αντιπαροχή», «Λεωφόρος» «Πυρετός». Οι οποίες, έχουν προβληθεί σε φεστιβάλ, στις κινηματογραφικές αίθουσες κι έχουν αποσπάσει βραβεία. Παράλληλα έχει γράψει θεατρικά έργα, σενάρια για ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές σειρές. Το 2008 απέσπασε το 3ο κρατικό βραβείο θεατρικού έργου. (Έργα της έχουν παρουσιαστεί σαν θεατρικά αναλόγια και ολοκληρωμένες παραστάσεις από το Εθνικό θέατρο, το ΔΗΠΕΘΕ Σερρών, το Θέατρο Φούρνος και το Θέατρο Σοφούλη και το Red Stage Theatre στην Κύπρο με το μονόπρακτο “Φλόγα στο νερό” σε Πανελλήνια πρώτη, σε σκηνοθεσία Ελένης Οδυσσέως). Είναι μέλος του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου και της Εταιρίας Ελλήνων σκηνοθετών.